INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dimecres, 16 de març del 2011
AMB EL NOM DE ‘(RE)PROGRAMA MELIANA’

El BLOC de Meliana té molt avançats els treballs d’elaboració del programa electoral. Un programa que s’ajustarà a quatre línies generals: partir de les necessitats bàsiques i reals dels veïns i de les veïnes de Meliana, donar participació a la ciutadania, planificar les actuacions municipals i garantir uns comptes clars i públics. L’objectiu principal del programa serà l’impuls econòmic de Meliana per a contrarestar la desocupació i fomentar el teixit comercial i empresarial del municipi.

Com diu Vicent Ahuir, regidor del BLOC i coordinador del programa, “cal reorientar completament la gestió municipal. L’època de crisi econòmica obliga a fer-ho de manera urgent, encara que el Partit Popular sembla que, en quatre anys, no se n’haja adonat”. Així, amb el títol de (Re)programa Meliana, el BLOC pretén capgirar les formes i la manera de governar introduïda pel Partit Popular, que ens han portat a un dels índex de desocupació més alts de la comarca, el tancament de molts comerços, el descontrol del gasto en l’Ajuntament, la falta de transparència en la gestió i que no es compte amb el veïnat a l’hora de planificar i executar les obres i les actuacions municipals.

El responsable valencianista destaca com “el BLOC hem iniciat un procés molt participatiu a l’hora d’elaborar el nostre programa electoral, comptant amb cada persona de Meliana.”. En la primera fase, prop de 70 persones estan realitzant ja un treball d’anàlisi i de recopilació de propostes en 14 àrees de treball diferents. A més, qualsevol persona podrà fer arribar les seues aportacions per mitjà del correu electrònic i la pàgina web del BLOC de Meliana. Finalment, el 15 d’abril tindrà lloc una assemblea oberta a tot el poble on es presentaran les línies generals del programa i es recolliran les propostes de les persones assistents. Així, com conclou Ahuir, “en tot el procés hauran participat en l’elaboració del programa del BLOC de Meliana prop de 200 persones”. 

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas