INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dimarts, 8 de març del 2011
POLITITZA LA DECISIÓ DEMOCRÀTICA DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL


El desficaci i el nerviosisme entre les files del Partit Popular s’està estenent a mesura que s’acosten les eleccions del pròxim 22 de maig. L’últim capítol ha consistit a polititzar la decisió democràtica dels òrgans legalment constituïts, el Consell Escolar del Centre i el Consell Escolar Municipal, de plantejar el canvi de nom del Col·legi Públic el Crist. Uns òrgans en què, curiosament, només té representació política el PP. Però, de nou, el PP busca culpables, en este cas el BLOC.

Per a Josep Riera, portaveu del BLOC i candidat a l’alcaldia, “el PP i l’alcalde Blas Devís tenen una por real a perdre el govern en les pròximes eleccions municipals i, a qualsevol preu, han iniciat campanyes d’intoxicació que enfronten la població i els desacrediten per a governar.”. El BLOC reitera que va tindre coneixement de la proposta del canvi de nom quan ja havia sigut aprovada pels dos consells escolars i, en qualsevol cas, són decisions democràtiques amb què es pot estar més o menys d’acord, però que, com a mínim, cal respectar, cosa que no han fet ni el PP ni l’alcalde de Meliana, que han perdut les formes i les maneres.

Com diu el candidat valencianista, “si el BLOC haguera tingut alguna intenció de promoure esta iniciativa, ho haguera fet quan governava en les dos legislatures anteriors. La iniciativa és totalment del centre educatiu.”. En clara resposta a allò manifestat pel Partit Popular, des del BLOC constaten que els valencianistes estan preocupats i centrats a donar resposta a altres aspectes que sí corresponen a la política municipal i que el PP no atén, com ara traure del nucli urbà les antenes de telefonia mòbil i el servici deficient del metro; o que el bo metro arribe a les persones amb discapacitat i les beques infantils a totes les famílies de Meliana amb xiquets de 0 a 3 anys i no només a les 30 famílies usuàries de l’escoleta Ninos. També el cost d’instal·lar les terrasses als bars per a pal·liar els efectes de la Llei Antitabac i que el govern popular s’ha negat a bonificar, entre d’altres temes.

El BLOC veu amb preocupació com el Partit Popular, des que governa, insistix a enfrontar i a dividir la població de Meliana, un fet lamentable. Per a Riera, “això respon a l’obsessió del PP de fer un ús electoralista de l’església a l’estil dels anys 50 del segle passat. Sembla que els populars no hagen entés que la societat de Meliana del segle XXI és diferent i més plural.” Com al rector de Meliana, al BLOC també li preocupa que després de molts anys de política educativa del govern popular en la Generalitat, el fracàs escolar de la Comunitat Valenciana siga el més alt de l’Estat.

Finalment, a títol d’informació i recorrent a la memòria històrica, un fet que molta gent de Meliana desconeixerà és que el primer nom que l’últim consistori franquista barallà per al centre educatiu, en la seua creació, fou Escola Nacional Escultor Juli Benlloch, però finalment l’aleshores alcalde va imposar el nom d’Escola Nacional Crist de la Providència.   

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas