INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dissabte, 8 de maig del 2010
EL PP HA ORGANITZAT DIVERSES EDICIONS DE LA FIRA

Fa uns dies, un mitjà de comunicació es feia ressò de la participació del govern popular de l’Ajuntament de Meliana en un possible tracte de favor de diversos ajuntaments de l’Horta Nord per diferents contractacions amb l’empresa Veritas Comunicación, vinculada al PP. Com a tota resposta, l’alcalde Blas Devís ha al·ludit el BLOC i unes contractacions de governs anteriors de Meliana amb una altra empresa vinculada a l’actualment esposa de l’exalcalde socialista de Foios, Javier Ruiz. Contractacions limitades exclusivament a la part de comunicació i publicitat de la Fira Comercial i Agrícola de Meliana-FIMEL i fetes a una empresa que aleshores estava radicada a Meliana i quan no existia cap relació, ni sentimental ni familiar, entre les persones al·ludides per Devís, fet que ha confirmat el mateix Javier Ruiz.

Per a, Vicent Ahuir, regidor i exalcalde del BLOC, “estes afirmacions de Blas Devís són pròpies d’un alcalde del tot irresponsable que només poden provocar que s’embrute el nom de Meliana i de FIMEL, una fira de prestigi reconegut.” La ridiculesa d’estes afirmacions encara és major si es té en compte que en les dos primeres edicions de FIMEL el BLOC i el PP eren socis de govern i que el mateix Blas Devís, com a regidor d’Agricultura, era coorganitzador de la fira. Com diu el regidor valencianista, “a més, amb la contradicció afegida que les edicions de FIMEL del 2003 i del 2007 van estar organitzades per Devís qui, com a alcalde, contractà la mateixa empresa de comunicació que ell ara posa en dubte”.

Arran de l’aparició en premsa de les presumptes contractacions irregulars per part del Partit Popular de l’Horta Nord amb l’empresa Veritas Comunicación, entre ells el de Meliana, el BLOC ha sigut prudent i no ha fet cap valoració fins que tinga la informació. Com diu Ahuir, “hem sol·licitat per escrit la relació de totes les factures amb esta empresa durant els anys 2008 i 2009 i, en analitzar-les, farem les declaracions oportunes, si és el cas. Per altra part, la reacció del tot desproporcionada i imprudent del Partit Popular de Meliana ens fa sospitar que amaguen algun aspecte tèrbol”. Així, el BLOC estem a l’espera que per part de l’Alcaldia, i dels departaments de la Secretaria General i de la Intervenció municipals, se’ns facilite sense cap demora la informació sol·licitada per escrit el 28 d’abril, en conèixer la notícia.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas