INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dijous, 9 de maig del 2013

EL PROJECTE, L’HA DE EXECUTAR LA DIPUTACIÓ


Al 2010, la Diputació de València va cedir a l’Ajuntament de Meliana el camí de la Mar (CV-313). Fruit de la cessió, la corporació provincial ha d’executar les obres de remodelació del dit vial. El projecte contempla la prolongació del carril bici fins al nucli de Roca i un passeig des d’este nucli fins a la mar, però no resol la connexió entre els dos trams.

Josep Riera, portaveu de BLOC-Compromís recorda que, “el setembre passat, BLOC-Compromís ja vam presentar una moció perquè es contemplara la continuïtat del carril bici fins a la mar, tot tenint en compte l’obstacle de les vies de Renfe”. El govern del Partit Popular va rebutjar la moció. Tot i això, per part de l’Oficina Tècnica d’Urbanisme de l’Ajuntament s’han mostrat interessats a buscar alguna solució de continuïtat que permeta la circulació segura en bicicleta des del nucli de Meliana fins a la mar, passant pel nucli de Roca. 

En este sentit, com exposa el responsable valencianista “el nostre grup presentem una alternativa de recorregut ciclista pel nucli de Roca que permeta enllaçar els dos trams a una banda i l’altra de les vies del tren. La proposta contempla l’aprofitament del pas subterrani de l’estació de Roca i Cuiper per a salvar les vies, un dels principals problemes, la ubicació de dos passos segurs a la CV-313, i diversos punts amb elements que obliguen a reduir la velocitat dels automòbils.

Finalment, Riera insta “l’Ajuntament i la Diputació perquè executen les obres, ja que porten més d’un any de retard des que s’elaborara el projecte i s’anunciaren les obres”. El mateix president de la Diputació, Alfonso Rus, anunciava les obres de millora d’esta carretera al febrer de 2012.
 
Enllaços anteriors:
Moció presentada per BLOC-Compromís al setembre 
Nota de premsa en què es reivindicava una solució a l'octubre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas