INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dijous, 23 de juny del 2011
ELS RENTAPEUS DE LA PLATJA, SENSE AIGUA


BLOC-Compromís de Meliana constata la deficiència del servici de la platja en plena temporada d’estiu. Una realitat que es repetix any darrere any i que el govern del Partit Popular no resol.

Com diu Josep Riera, portaveu de BLOC-Compromís, “hi ha deficiències importants de neteja, sobretot després del cap de setmana, i, un any més, els rentapeus, un element bàsic a la platja de Meliana, estan sense aigua”.

No és la primera volta que els valencianistes denuncien esta situació. Des del 2009, el manteniment dels elements de la platja li correspon a l’Ajuntament, després que l’Agència Valenciana de Turisme se n’ha desentés i ha traspassat eixa competència als ajuntaments. Un traspàs que, a més, ha suposat també una reducció dràstica pel que fa a l’aportació econòmica de la Generalitat, que ha passat de 17.000 € al 2009, a només 6.000 per a la temporada d’estiu del 2011.

Per al responsable valencianista, “esta situació demostra molt poca diligència per part del regidor popular d’Obres i Servicis, Pedro Cuesta, ja que a primer de maig ja es va tractar este tema en el ple municipal”. BLOC-Compromís també lamenta el poc suport econòmic de la Generalitat a una platja molt ben valorada per la ciutadania de la comarca.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas