INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

divendres, 4 de febrer del 2011
PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL ELS ÚLTIMS HUIT ANYS


El col·lectiu del BLOC, en una assemblea molt participativa, ha elegit per unanimitat Josep Riera com a candidat a l’alcaldia per a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig. El candidat és regidor de l’Ajuntament de Meliana des del 2003 i, des d’aleshores, exercix com a portaveu del Grup Municipal del BLOC. A més, va formar part de la Junta de Govern Local en la legislatura anterior, en què va ser responsable de les àrees de Joventut i Esport.

Segons Josep Riera, regidor del BLOC i candidat a l’alcaldia, “el BLOC presentarem una candidatura i un programa amb vocació de governar, i oferirem a Meliana un projecte il·lusionador, realista i transformador, després d’una etapa de govern del Partit Popular amb moltes decepcions per les nombroses promeses incomplides.”. Així, la mateixa assemblea ha constituït l’equip de campanya, la comissió de llistes i la comissió programàtica, que estaran coordinades per Pere Cano, M. Pilar Asensio i Vicent Ahuir.

Com també manifesta Riera, “per conformar la llista, comptarem amb gent amb dedicació i experiència tant en la gestió municipal com en el teixit associatiu de Meliana, i amb una àmplia trajectòria professional que puga beneficiar l’interés general dels melianers i de les melianeres”.

Josep Riera és llicenciat en Filologia Valenciana i treballa d’assessor lingüístic a Canal 9-Televisió Valenciana des del 2003, tant al Centre de Producció de Programes d’Alacant com, actualment, al Centre de Producció de Programes de Burjassot. Anteriorment, va treballar com a traductor del Ministeri de l’Interior, concretament a la Prefectura Provincial de Trànsit, des del 1993 al 2003, plaça de què actualment es troba en excedència. Té 43 anys, és casat i té un fill. En el BLOC ha ocupat diversos càrrecs orgànics tant a nivell local com comarcal -actualment és membre de l’Executiva Comarcal de l’Horta Nord-, i va formar part de la comissió redactora de la Ponència d’Estatuts i d’Innovació Organitzativa aprovada en l’últim Congrés Nacional del BLOC celebrat al 2009.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas