INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dilluns, 8 de novembre del 2010
MODEL D'AL·LEGACIONS AL REGLAMENT DE LES AJUDES, APROVAT INICIALMENT

Enguany, l’inici dels curs escolar ha començat amb l’oferta d’un nou centre d’educació infantil de 0 a 3 anys impulsat per l’Ajuntament, l’escola Ninos, a més dels dos existents a Meliana des de fa anys, l’escola Xiquets i l’escola Main Garden. Els tres centres estan gestionats per empreses privades.

La novetat és que l’Ajuntament de Meliana ha aprovat, inicialment, un Reglament per a la Concessió d’Ajudes amb Destinació a l’Escolarització en Educació Infantil (1r cicle, de 0-3 anys), publicat en el BOP de 19 d’octubre de 2010. Unes ajudes, entre 18,25 € i 92 € al mes, de què, tal com està redactat el dit Reglament, només es podran beneficiar les famílies que porten els seus fills o les seues filles a l’escoleta Ninos, vulnerant així els principis de lliure concurrència, objectivitat, igualtat i no discriminació, ja que totes les famílies de Meliana no poden concórrer en igualtat de condicions.

És per això que el Grup Municipal del BLOC vam votar en contra al seu dia i hem decidit presentar al·legacions al dit Reglament perquè totes les famílies de Meliana puguen optar a les ajudes amb igualtat de condicions, independentment del centre d’educació infantil a què decidisquen portar els seus fills o les seues filles.

Unes al·legacions que pots trobar en l'enllaç adjunt i que, com a ciutadà/ciutadana de Meliana també pots presentar (l'original i una còpia) a l’Ajuntament, durant el període d’exposició pública, fins el pròxim divendres, 19 de novembre.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas