INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dilluns, 4 d’octubre del 2010
HAURIA D’ESTAR PEL 0,75%, COM HA PROPOSAT EL BLOC

El passat 26 de setembre, el diari Levante-emv, publicava la pressió fiscal municipal de tots els pobles valencians per a l'any 2010. S'evidencia que la contribució urbana (IBI) de Meliana, amb un 0,82% de coeficient, és de les més altes de l'Horta Nord. Només superada per Burjassot, Massamagrell, Montcada, Bonrepòs i Mirambell o la Pobla de Farnals. Però coincidix que, en la major part d'estos casos, la revisió cadastral és més antiga (1995-2000) i, per tant, els valors cadastrals estan més desfasats. Això obliga a estos municipis a aplicar un coeficient més alt. Este no és el cas de Meliana, ja que la revisió és del 2004 i encarà s'esta actualitzant, fins el 2013.

El mes d'octubre es va servir pels ajuntaments per tal de revisar les ordenances fiscals amb la finalitat de poder fer tot el procediment d'exposició pública i d'aprovació per tal que puguen ser d'aplicació l'any següent. Al llarg d'esta legislatura, el BLOC hem fet diverses propostes perquè el coeficient que aplica l'Ajuntament a la contribució urbana (IBI) s'acoste com més millor al 0,75%, una pressió fiscal més d'acord amb els valors cadastrals de Meliana. Així, durant este mes, el govern del PP té l'ocasió d'ajustar a la baixa la contribució.


1 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat es que és un vertader abús el que els veïns de Meliana pagem al consistori i els pocs serveis que tenim. Voreres més antigues que la foscor, poliesportiu amb sols 3 esports per practicar, camins mal asfaltats, obres inacabades, direccions prohibides per tot arreu, camins tallats sense senyalitzar... això sí, el 60% del presupost de l'ajuntament per als "senyors funcionaris"; que no els falte el pa. S'hauria de fer una reclamació de tot el poble de Meliana al catastre, i en segon lloc a l'Ajuntament. Eixa es l'única manera que baixe L'IBI.

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas