INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dimarts, 27 de juliol del 2010
ELS VEÏNS HAN DE BUSCAR-SE ALTERNATIVES

Des que el Partit Popular va accedir al govern, l’oferta de la Regidoria de Joventut ha anat reduint-se fins a mínims. Això ha provocat que tant els joves com les famílies hagen de buscar-se alternatives en altres pobles o en entitats, associacions i empreses privades.

Per a Josep Riera, portaveu del BLOC, “això és encara més evident pel que fa a les activitats d’oci de l’estiu, durant molts anys un dels projectes principals de l’àrea i que ha patit una reducció i una deriva molt importants.” Així, es constata com des dels anys 2006 i 2007, els últims impulsats pel govern anterior, fins a enguany, s’ha constatat una baixada de participació considerable. Així, pel que fa a l’escola d’estiu, hi ha hagut una disminució d’entre 50 i 70 participants; mentre que pel que fa a l’estiu urbà per als joves adolescents, la participació ara és només testimonial. Un cas a part és el campament municipal que, simplement, l’han suprimit de l’oferta.

Per al responsable valencianista, “esta situació no s’ha produït per casualitat, i es deu a una política concreta que ha passat, principalment, per la privatització de les activitats i la reducció de l’oferta”. Així, el que durant més de 20 anys ha sigut un projecte creixent, transversal i de coordinació i de treball conjunt entre diversos departaments municipals, principalment Joventut, Servicis Socials, Educació i Esports, amb una implicació directa del personal municipal, ha passat a ser només una oferta puntual i concreta, pràcticament desvinculada de la programació anual. Per al regidor del BLOC, “això ha fet que esta oferta perda atractiu i que nombroses famílies ja no hi confien i busquen altres alternatives”. A més, es reduïxen les expectatives de treball i la continuïtat formativa d’aquells joves que han anat passant pels diferents cursos de monitors juvenils organitzats per la Regidoria de Joventut mateix en diverses edicions.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas