INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dimarts, 16 de febrer del 2010
LA DIPUTACIÓ NO PAGA NI LA MEITAT DE LA SUBVENCIÓ

Després que la cobrició del carrer de pilota de Meliana es va executar a final del 2007, i es van inaugurar oficialment el 3 de febrer del 2008 durant la final del Trofeu Generalitat de galotxa, encara ara, a final de gener de 2010, la Diputació de València ha comunicat a l’Ajuntament de Meliana que, finalment, la subvenció recollida en el conveni firmat al 2006 no serà de 250.000 € com s’especificava, sinó de només 120.401,77 €, ni tan sols la meitat.

Per a Josep Riera, portaveu del BLOC de Meliana, “després de tanta parafernàlia i de voler posar-se tantes medalletes, el PP, tant a la Diputació com a l’Ajuntament, ens ha enganyat a tots els melianers i a totes les melianeres negant-nos els diners acordats”. Això suposarà un desajust en els comptes municipals que l’Ajuntament haurà de solucionar llevant diners d’altres partides o projectes o renunciant a noves actuacions.

Per al responsable valencianista, “allò més lamentable és la poca paraula dels populars, que ens unflen a promeses que després incomplixen”. Així, també cal recordar que en els pressupostos del 2008 el govern popular va contemplar una partida de 100.000 € per fer les últimes millores de condicionament al carrer de pilota que, ni s’han executat, ni se sap si s’executaran.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas