INFOBLOC-MELIANA

INFOBLOC-MELIANA
Punxa en InfoBloc i rebràs tota la informació de BLOC-Meliana

ARXIU DEL BLOC

dilluns, 21 de desembre del 2009
REBUTJA L’ESMENA ALS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT

Els col·lectius del BLOC de Meliana i Foios, a través del seu grup parlamentari a les Corts, el Grup Compromís, van presentar una esmena als pressupostos de la Generalitat del 2010 perquè s’execute la nova rotonda que ha de millorar l’accés a estes dos poblacions de l’Horta Nord des de la CV-300, just a l’altura del c/ Juli Benlloch de Meliana. Finalment, el Partit Popular de les Corts de nou ha deixat aparcada esta inversió en rebutjar esta esmena a uns pressupostos que es van aprovar definitivament el passat 18 de desembre.

Per a Josep Riera, portaveu del BLOC de Meliana, “es tracta d’una obra necessària i urgent, que no es pot retardar més, que ha de millorar la seguretat viària i la circulació en un tram de carretera que es troba en males condicions i que, a més, està travessat per la línia 3 del metro”. Així, l’esmena presentada contemplava una inversió d’1,4 milions d’euros repartits en dos partides de 700.000 € durant els anys 2010 i 2011.

Com diu el regidor del BLOC de Foios, Sergi Ruiz, “este nou accés és fonamental per a Foios, ja que comunica millor el conjunt del poble amb la CV-300, especialment el sector sud, a més de l’institut de secundària i el poliesportiu municipal.”.

Cal recordar que este és un projecte de fa anys que la Generalitat ja va pressupostar al 2006 i que encara no s’ha executat. Com diu Riera “la inversió apareix i desapareix dels pressupostos de la Generalitat i, mentrestant, la circulació per la zona i els accessos als municipis són caòtics, a més de perillosos, per això és una molt mala notícia per a Meliana i Foios que el Partit Popular haja rebutjat l’esmena”.








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

GRUP MUNICIPAL

VÍDEOS PLENS

FEM MELIANA MILLOR


Mostra Fem Meliana Millor en un mapa més gran

2on Passeig per l'horta

PRESSUPOSTOS 2014

SOBRE NOSALTRES

La meva foto
Ací podràs trobar notícies de Meliana i de l'agrupació local del BLOC.

CONTACTE

C/Túria, 2 de Meliana
Tlf. 608996311

meliana@bloc.ws
blocmeliana@gmail.com

ENS HAN VISITAT...


contador de visitas